Dit is het laatste nieuws

Nextens klaar voor het aanleveren van SBR Jaarrekeningen

27 September 2021
Algemeen

Vanaf de release van 13 september j.l. zijn gebruikers van Nextens in staat om SBR Jaarrekeningen snel, gemakkelijk en veilig te delen met banken. 

De samenwerking tussen Nextens en SBR Nexus heeft geresulteerd in een nieuwe aansluiting en implementatie van de financierentaxonomie 15. Gebruikers van Nextens zijn nu in staat om de SBR Jaarrekening (rechtspersonen) beperkt 2020 aan te leveren. Met de aansluiting van Nextens wordt het voor nóg meer ondernemers en accountants mogelijk om gemakkelijk, volledig digitaal en met een hoge datakwaliteit aan te kunnen leveren, direct vanuit hun software! 

SBR Nexus blijft softwarepartners toevoegen; benieuwd welke softwareleveranciers in staat zijn om SBR Jaarrekeningen op te stellen en aan te leveren? Klik hier voor een actueel overzicht. 

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen

Digitaal aanleveren, juist nu!

De Coronacrisis is voor ondernemers een uitdagende periode. In veel branches leiden de maatregelen tot sluiting, minder omzet of nieuwe initiatieven. Het aantal ondernemers wat een beroep doet op een van de banken...

22 April 2020
Algemeen