Dit is het laatste nieuws

Digitaal aanleveren, juist nu!

22 April 2020
Algemeen

De Coronacrisis is voor ondernemers een uitdagende periode. In veel branches leiden de maatregelen tot sluiting, minder omzet of nieuwe initiatieven. Het aantal ondernemers wat een beroep doet op een van de banken voor bijvoorbeeld een financiering stijgt hard. Banken worden overstelpt met financieringsaanvragen die zij zo goed en zo snel mogelijk proberen te behandelen. Als sparringspartner voor ondernemers kun jij jouw klanten hierin helpen. Zet voor al jouw klanten de SBR Jaarrekening alvast klaar én verstuur deze ook alvast naar de bank. Mocht jouw klant komende maanden een beroep willen doen op de bank, dan kan hij razendsnel geholpen worden. Aanleveren via SBR is makkelijk, snel en efficiënt waardoor jij jouw klanten de beste service kunt leveren, juist nu!

          

Digitaal aanleveren, juist nu!

Benieuwd hoe het aanleveren van een SBR Jaarrekening in jouw software werkt? Op onze pagina www.sbrnexus.nl/aanleveren staan verschillende demofilmpjes van de meeste softwareleveranciers waarin stap voor stap getoond wordt hoe een SBR Jaarrekening gemaakt en verzonden wordt. Nog niet aangemeld bij SBR Nexus? Lees dan hoe je in een paar stappen jouw kantoor aansluit en van start kunt. Onze supportdesk zit klaar om je te helpen bij vragen (085-1307282) en kan zelfs op afstand meekijken op jouw scherm. 

 

            

 

   
SBR Nexus ontwikkelde in samenwerking met partners de Prognosetool. Breng binnen een uur samen met jouw kant de impact van de coronacrisis in kaart. De tool gebruikt betaaldata en boekhouddata van de ondernemer. Aan de hand van parameters wordt deze data omgerekend naar een betrouwbare en transparante exploitatiebegroting en een kasstroomoverzicht voor meerdere doorgerekende scenario's. Meer weten? Lees hier.

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen

DataDeelCoalitie officieel van start

Op 30 januari is de Data Sharing Coalition in het Muntgebouw in Utrecht officieel van start gegaan. Dit initiatief komt voort uit een onderzoek dat in 2018 door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is...

04 February 2020
Algemeen