Dit is het laatste nieuws

Werken bij SBR Nexus?

27 January 2020
Algemeen

SBR Nexus is per direct op zoek naar een enthousiaste medior product owner voor 32-36 uur per week. Je zorgt onder andere voor de implementatie en de (door)ontwikkeling van producten, functionaliteiten en systemen. Ben jij op zoek naar een functie als medior product owner bij een jong, divers en groeiend bedrijf waar alles draait om het delen van data? Lees dan snel verder!

Looptijd vacature: 27 januari - 10 februari 2020

SBR Nexus is per direct op zoek naar een enthousiaste medior product owner voor 32-36 uur per week. Je zorgt onder andere voor de implementatie en de (door)ontwikkeling van producten, functionaliteiten en systemen.

Jouw werkzaamheden?

 • Het opstellen van requirements in de vorm van user stories;
 • Creëren, beheren en prioriteren van de backlog en bepalen in welke volgorde de items moeten worden opgepakt;
 • Het actief observeren en analyseren van ontwikkelingen binnen de markt om daarmee een visie op het eindproduct te creëren;
 • Overleggen met en informeren van interne- en externe stakeholders;
 • In overleg met leveranciers via sprints tijdig opleveren van wijzigingen en/of nieuwe functionaliteiten;
 • Het zijn van het centrale aanspreekpunt van het team, het proactief verzamelen van ideeën, het bewaken van de voortgang en bijsturen waar nodig.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 9:00 wandel je ons kantoor of andere locatie binnen. Je maakt voor jezelf een kopje koffie of thee naar keuze, klapt je laptop open en bekijkt je mailbox. Je eerste overleg start om 10:00. Hierna werk je verder aan de vertaling van functionele wensen naar user stories zodat deze door kunnen worden gezet naar de IT-ontwikkelaars. Om 12:30 is het tijd voor onze gezamenlijk en gezonde lunch; even tijd voor wat gezelligheid en ontspanning! Daarna zorg je voor prioritering van de backlog en stem je de sprintplanning af met de IT-ontwikkelaars. Daarna beantwoord je een aantal e-mails en telefoontjes. Als het tijd is om naar huis te gaan, kun je nog even gaan sporten bij de sportschool om de hoek, opties genoeg!

Wat verwachten we van jou?

 • Hbo/wo-opleiding in bij voorkeur IT, product management of vergelijkbaar;
 • Je hebt affiniteit hebben met de financiële dienstverlening en IT;
 • Je hebt 3 of meer jaar ervaring als product owner (of vergelijkbare functie binnen de financiële dienstverlening);
 • Je bent kwaliteit- en resultaatgericht;
 • Je kunt anticiperen op requirements en feedback en bent proactief;
 • Je hebt overtuigingskracht;
 • Je neemt verantwoordelijkheid, toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en doelen en denkt in oplossingen en kansen;
 • Je bent in staat gestructureerd te werken en kunt prioriteren.

Wie zijn wij?

SBR Nexus is een initiatief van ABN Amro, ING en Rabobank. Wij bouwen aan hét platform waar ondernemers makkelijk en veilig hun bedrijfsinformatie delen met een tal van bedrijven en organisaties, want informatietechnologie biedt talrijke nieuwe mogelijkheden voor bedrijven om hun digitale dienstverlening te verbeteren. Data is hiervoor het fundament. Ondernemingen kunnen via SBR Nexus met behulp van een dienstverlener (accountant, boekhouder of taxateur) data aanleveren bij diverse (financiële) instellingen. Om dit te realiseren werken wij nauw samen met verschillende gerenommeerde partijen. Het aantal nieuwe partijen dat aansluit groeit komende tijd sterk. SBR Nexus wordt daarmee dé manier voor ondernemingen om digitaal makkelijk en veilig hun data te delen. Kijk voor meer informatie op www.sbrnexus.nl.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een snelgroeiend bedrijf met een innovatieve cultuur waarin we van elkaar willen leren en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Werkplezier is voor ons erg belangrijk! Maar wat maakt het werken bij SBR Nexus zo leuk? Je maakt deel uit van een divers team bestaande uit collega's met verschillende leeftijden, ervaringen en expertises. Een gezonde lunch, mogelijkheden om te ontspannen, sporten en een mobiliteitsbudget behoren tot jouw secundaire arbeidsvoorwaarden. Hadden we al gezegd dat we binnenkort verhuizen naar een mooi en ruim kantoor in Abcoude op 5 minuten loopafstand van het station? We bieden jou een flexibele baan in dienstverband aan voor maximaal 36 uur per week, een passend salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, laptop en telefoon en een vitaliteitsbudget.

Ben je enthousiast geworden over data delen en deze uitdagende functie? Laat dan van je horen! Je kun solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar Natasja Asselman via natasja.asselman@sbrnexus.nl.

Bij vragen kun je ook bij Natasja terecht via e-mail of telefoon: (06) 55 87 25 34.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen

Digitaal aanleveren, juist nu!

De Coronacrisis is voor ondernemers een uitdagende periode. In veel branches leiden de maatregelen tot sluiting, minder omzet of nieuwe initiatieven. Het aantal ondernemers wat een beroep doet op een van de banken...

22 April 2020
Algemeen