Dit is het laatste nieuws

Nieuwe Financieren Taxonomie

11 February 2021
Algemeen

Nieuwe Financieren Taxonomie (FT15) kan ontvangen worden door de banken!

De definitieve versie van de Financieren Taxonomie (FT15) is gepubliceerd. De FT15 bevat een update van de drie SBR jaarrekeningen en de Financieringsaanvraag. Zowel de wijzigingen in de NT15 als de gewenste veranderingen vanuit de accountants, de banken en de softwareleveranciers zijn verwerkt in de finale versie.

ABN AMRO, Rabobank en ING zijn inmiddels gereed om berichten via de FT15 te ontvangen. Een groot deel van onze softwarepartners is eind deze maand ook gereed om rapportages via de FT15 te kunnen verzenden. In de toekomst zal SBR Assurance daaraan toegevoegd worden. De Assurance-oplossing stelt accountants in staat om bij een digitale verantwoording hetzelfde niveau van zekerheid te krijgen en te geven als bij een verantwoording op papier.

Meer gedetailleerde en technische informatie over de FT15 is te vinden op de pagina Financieren Taxonomie15 op de website van SBR Nexus.

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen

Digitaal aanleveren, juist nu!

De Coronacrisis is voor ondernemers een uitdagende periode. In veel branches leiden de maatregelen tot sluiting, minder omzet of nieuwe initiatieven. Het aantal ondernemers wat een beroep doet op een van de banken...

22 April 2020
Algemeen