Dit is het laatste nieuws

Mylette aangewezen als implementatiepartner van SBR Nexus

09 July 2020
Algemeen

Een nieuwe samenwerking tussen SBR Nexus en Mylette vanaf 1 juli.

Mylette aangewezen als implementatiepartner van SBR Nexus

Door de grote toename van bedrijven die zich bij SBR Nexus aansluiten, heeft de organisatie besloten zich meer te gaan focussen op het optimaliseren en uitbreiden van de aangeboden producten. Daarom is Mylette de aangewezen partner om het implementatietraject van de organisatie over te nemen. Waar SBR Nexus oplossingen ontwikkelt om financiële data digitaal aan te leveren, ondersteunt Mylette bij de implementatie hiervan. Dit biedt de zekerheid dat de producten op een juiste wijze technisch worden geïmplementeerd en de interne processen daar zo volledig en efficiënt mogelijk op worden aangesloten.

Over SBR Nexus

SBR Nexus biedt de oplossing om makkelijk en veilig digitaal (financiële) bedrijfsdata uit te wisselen met verschillende organisaties. Ondernemingen kunnen via SBR Nexus met behulp van hun accountant, boekhouder of taxateur data aanleveren bij banken en steeds meer andere aangesloten partijen. SBR Nexus wordt daarmee dé manier voor ondernemingen om digitaal eenvoudig en veilig hun data te delen.

Over Mylette

Mylette is dienstverlener in de financiële industrie en biedt o.a. consulting en solutions. De consultants van Mylette zijn specialisten in verandertrajecten en worden voortdurend ingezet voor het optimaliseren van (financiële) bedrijfsprocessen en het begeleiden van implementatietrajecten.

De samenwerking is ontstaan uit eerdere succesvolle samenwerkingen tussen de twee organisaties en zal in de toekomst verder uitgebreid worden.

 

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen

Digitaal aanleveren, juist nu!

De Coronacrisis is voor ondernemers een uitdagende periode. In veel branches leiden de maatregelen tot sluiting, minder omzet of nieuwe initiatieven. Het aantal ondernemers wat een beroep doet op een van de banken...

22 April 2020
Algemeen