Dit is het laatste nieuws

Aanleveren via SBR? Welke type jaarrekening moet je indienen?

30 April 2024
Algemeen

Is het tijd om de jaarcijfers aan te leveren bij de bank? Dan is het weer tijd om aan te leveren via SBR. Maar welk type jaarrekening moet je nu precies indienen? Het kan soms een uitdaging zijn om de juiste keuze te maken.

Maak je geen zorgen, wij maken het makkelijk voor je. We hebben een handige tabel opgesteld, gebaseerd op de bekende indeling van de Kamer van Koophandel (KvK). Hierin staat duidelijk welke taxonomie je moet selecteren in je rapportagesoftware. Zo weet je zeker dat je de juiste gegevens aanlevert, zonder gedoe.

Geen zorgen meer over je wel via de juiste jaarrekening aanlevert. Met onze tabel wordt het een fluitje van een cent! Deze tabel is van 2023 en leidend voor de jaarrekeningen die nu worden uitgevraagd. 

Onder specificke criteria gelden de voorwaarden van 2024 voor het verslagjaar van 2023. Kijk op de website van NBA voor meer informatie. 

Veel gestelde vragen en antwoorden over de FT18

SBR Nexus zet zich samen met haar partners in om het aanleveren van jaarrekeningen via SBR steeds makkelijker te maken. In februari 2024 is de laatste financieringstaxonomie FT 18 geïmplementeerd door de meeste...

15 March 2024
Algemeen

Rabobank, ING en ABN Amro over de SBR Jaarrekening

Banken stellen de SBR Jaarrekening ook als norm en vragen er actief om bij ondernemers.

In deze video leggen ABN Amro, Rabobank en ING het belang uit van digitale uitwisseling van financiële gegevens. Snel, veilig...

26 January 2021
Algemeen